Disclaimer

Camp Burnout met zijn inhoud is (met uitzondering van links naar,- of bijdragen van derden) eigendom van Camp Burnout/Rik Eysink Smeets BV. Het is niet toegestaan ​​om de website van Camp Burnout, of een deel daarvan, te kopiëren, te delen of op te slaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Camp Burnout/Rik Eysink Smeets BV.

De inhoud op deze website en andere uitingen van Camp Burnout op internet zijn zorgvuldig en met grote zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat bepaalde informatie die door Camp Burnout wordt gepubliceerd onjuist of onvolledig is. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld, aangevuld of aangepast. Camp Burnout behoudt zich het recht voor om informatie op deze website onmiddellijk en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving te wijzigen.

Hoewel we ernaar streven overmatig gebruik te voorkomen, is Camp Burnout niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via internet worden uitgezonden. Bepaalde links op deze website kunnen leiden naar andere websites buiten de Camp Burnout-website, die geen eigendom zijn van Camp Burnout. Wanneer deze links geactiveerd zijn, verlaat u de website van Camp Burnout. Hoewel we uiterst selectief zijn met verwijzingen naar andere websites, kunnen we niet voor de inhoud, de kwaliteit, de aangeboden producten, diensten of de functionaliteit van deze andere verwezen websites spreken of garanderen. Camp Burnout is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de websites, die niet door Camp Burnout worden onderhouden.

Omdat de verantwoordelijkheid van het slagen van het herstelproces áltijd bij de gebruiker ligt, is Camp Burnout dan ook níet verantwoordelijk – danwel aansprakelijk – voor het slagen van herstel,- de snelheid van het herstelproces,- of eventuele (medische) problemen die de gebruiker nu of in de toekomst ondervindt. Dit programma is slechts informatief van aard.