REVIEWS

Wat mensen zeggen
over Camp Burnout

“Dankjewel voor de geweldige digitale begeleiding van Camp Burnout. Ik ben FAN! Jullie hebben me op afstand en toch van, heel dicht bij op de gewenste momenten bijgestaan in dit proces. Van het begin tot het einde stonden jullie als cheerleaders aan de kant. Dankjewel hiervoor!”

INEKE VAN DEN BERG – LID CAMP BURNOUT

“Het programma is prachtig weergegeven, de woorden en teksten zijn op zo’n manier opgesteld dat je je veilig en begrepen voelt. De afwisseling van tekst, spraak en video vind ik heel goed. De illustraties en de rust die het programma uitstraalt en de opdrachten die je echt moet opschrijven. De stem die alles inspreekt geeft mijzelf een zeer gewaardeerd gevoel! Absoluut een waardevolle ondersteuning bij mijn herstel.”

LOTTE DICTUS – LID CAMP BURNOUT

“Bedankt geweldig team, dit programma heeft mijn leven in de burn-out periode zoveel inzicht en houvast gegeven.
Het was heerlijk om alles te kunnen beluisteren. Ik kon door de burn-out niet meer goed lezen. De optie dat ik op bed/ of op de bank kon gaan liggen was zo fijn. De opdrachten waren gemakkelijk en maakte dat ik over mijn leven na moest gaan denken. Ik voel me een fijner mens/ partner en vooral een betere moeder, die niet meer bol staat van de stress. Zoals jullie al voorspelden: ben ik inderdaad leuker dan ooit. Zonder jullie hulp had ik veel langer nodig gehad om uit deze periode te komen. Mijn psycholoog en de praktijkondersteuner van de huisarts heb ik ook verteld over jullie programma en ze gaan anderen ook aanraden dit programma te volgen. Nogmaals bedankt voor jullie geweldige programma!”

MARIEKE NIEUWKOOP – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben echt heel dankbaar. Ik heb ook mijn huisarts verteld over jullie programma en naar jullie site gestuurd trouwens, en zal iedereen er over vertellen die overspannen is of een burn out heeft. Alles is prettig: de afwisseling, de graphics, de stem, de informatie. Meer dan ik had verwacht. Dank!”

REGINA DIJKSTRA – LID CAMP BURNOUT

“Beste Team Camp Burn-out. Wat ben ik blij dat jullie op mijn pad kwamen, toen ik doolde over de bodem van mijn ravijn. Jullie hebben mij de weg gewezen naar waar ik het pad uit het ravijn kan vinden. Nu pas snap ik wat mijn psychologe steeds bedoelde.

Waar kennen jullie me van?  😉 Het is alsof jullie me rechtstreeks toespreken, zelfs de ‘je zult nu wel denken’ dingetjes kloppen als een bus met wat ik inderdaad toen dacht…bijna eng.

Na 4 maanden dolen ben ik blij dat door jullie Camp bij mij het kwartje eindelijk gevallen is. Nu kan ik met hulp van jullie modules aan de slag. Jullie uitgestoken helpende hand neem ik graag aan en heb ik hard nodig. Er is weer een lichtpuntje aan mijn horizon verschenen. Dank jullie wel.”

MARIAN PASCHKE – LID CAMP BURNOUT

“Ik zou iedereen die met Burnout te maken krijgt adviseren om, wanneer het lukt, zo snel mogelijk te beginnen met Camp Burnout.
Ik was zelf al ruim 3 maanden aan het zoeken naar wat mij echt kon helpen. Ik wou dat ik jullie al eerder had gevonden.”

DANNY BOUMAN – TALSMA – LID CAMP BURNOUT

“Ik heb vier maanden bij een maatschappelijk werker gezeten. Daarna ontdekte ik jullie en begon de acceptatie. Wat een herkenning en verlichting. Ik kan het iedereen aanraden. Succes met jullie mooie hulp voor mensen die geen psychische hulp hebben. Dit was echt een eye opener!”

ANKE VAN SCHAJIK – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout is een fijne afwisseling van audio, video en opdrachten. Alles duurt niet te lang en is dus haalbaar. Het is prettig ingesproken en geeft duidelijke richtlijnen. Het stelt met gerust.”

SAAR KROES – LID CAMP BURNOUT

“De helderheid, de stem waar ik uren naar zou kunnen luisteren en die nooit verveelt. De animatie-filmpjes, het kort houden van de modules, eenvoudig en oh-zo gestructureerd en duidelijk. Jammer dat ik het pas na 4 maanden thuis ben gestart. En vooral jammer dat dit niet bij een huisarts of vanuit het bedrijf of ziekenkas kan worden aangereikt. Ik heb de naam van jullie programma alvast doorgegeven aan iedereen die ik tegen kom in kader mijn burnout.
Ook de prijs. Die is correct en toegankelijk. Daar twijfel je gewoon niet meer over zelfs niet met een uitkering. Ik heb de eerste weken toegang gekocht tot hele dure modules die zoooo omslachtig en langdradig zijn (over werking van je zenuwstelsel) dat ik 2x heb ingelogd en mijn interesse al kwijt was.
In een toestand van burnout zitten vraagt juist om heldere, korte en bondige boodschappen. Heel fijn dat jullie dat wel goed begrepen hebben. Echt heel dankbaar tot hiertoe om me zo op weg te helpen met uiteindelijk handvaten en de juiste vragen voor veeeeel zelfreflectie. Ik kom er wel zo, dat vertrouwen heb nu 💪🏻”

MARJOLIJN S. – LID CAMP BURNOUT

Sinds begin april maak ik gebruik van Camp Burnout. Ik heb hier veel aan gehad, en nog! Ik kan het een ieder aanbevelen, die net als ik dagelijks de behoefte hebben coaching, structuur en begeleiding te hebben, als je in zo’n ravijn bent gevallen. Met name te horen dat het belangrijk is steeds weer te horen dat het goed komt en ik op weg ben naar een ‘nieuwe ik’. Om zo uiteindelijk, evenwichtig en duurzaam, het leven weer aan te kunnen! Een overzichtelijke app! Met afwisseling van luisteren, aangezet worden tot zelf zelfreflectie, en heel belangrijk ontspanning. Het stuk meditatie vond ik heel prettig. Op een fijne rustige, duidelijke manier ingesproken. Ik zou het absoluut iedereen aanraden, het traject van Camp Burnout te gebruiken. Ik geef jullie als cijfer een 10!

ELINA L. – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben echt ontzettend tevreden met het programma, en is het z’n geld zeker waard! Het is erg prettig dat ik gewoon naar de informatie kan luisteren, en de stem is erg rustgevend. Er wordt erg nuttige stukjes informatie gegeven, waarvan ik had gewild dat mijn psycholoog ze me een jaar eerder had verteld. Nu, na 2/2,5 jaar in de burnout, beginnen er eindelijk stukjes op z’n plek te vallen. Ontzettend bedankt voor dit mooie en behulpzame programma!”

MARIA VAN DE GROEP – LID CAMP BURNOUT

“Beste Team Camp Burnout, wat een cursus! Ongelofelijk. Het heeft m’n verwachtingen overtroffen. Ik heb voor de 1e keer in 2015 een burn-out gehad en daarna weer. Ik heb meerdere psychologen gehad waar ik veel van geleerd heb en nog van leer. Desondanks slagen jullie erin een cursus samen te stellen waarin dingen duidelijker worden voor mij. Deze cursus heeft, in tegenstelling tot de gesprekken met psychologen, een duidelijke structuur, een uitgeschreven tekst en duidelijke korte video’s. Ook de stem is uitermate prettig. Het lijkt erop alsof dingen nu echt ‘geland’ zijn voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen en zou het iedereen aanraden!”

FAZAL – LID CAMP BURNOUT

“Ik vind de stem en de toon heel fijn van alle uitleg. Zo helder, duidelijk en op een goede manier confronterend en tegelijk geruststellend. Heel erg fijn, ik ben heel erg blij dat ik ermee ben gestart en zal het zeker aanraden aan mensen in een zelfde situatie.”

SANNE – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben heel blij met camp burn-out, ik voel me gesteund door de geruststellende stem, heldere uitleg waardoor ik de oorzaak begrijp en stap voor stap via de modules het ravijn uit klauter. Keep up the good work.”

MALVA BLOM – LID CAMP BURNOUT

“Geachte medewerker van Camp-Burnout, allereerst wil ik u en deze hele organisatie bedanken. Deze cursus heeft mij al zo veel meer inzichten gegeven over hoe ik mij voel en wat er in mij om gaat dan ik zelf ooit kon omschrijven. Ik heb al veel geleerd en kan niet wachten om verder aan de slag te gaan.”

JUUL BAGEN – LID CAMP BURNOUT

“Zeer heldere uitleg, onwijs goed gedoseerde informatie. De afwisseling van audio, filmpjes en tekst is heel fijn en blijft zo veel beter hangen. De oefeningen zijn goed uitvoerbaar en geven inzicht. Ook veel fijne voorbeelden bij de oefeningen. Prettig dat je vooruit kunt kijken en terug kunt kijken binnen de verschillende modules. Ben erg blij met het programma!”

IRENE VAN BEELEN – LID CAMP BURNOUT

“Jullie hebben een fantastisch programma opgesteld. Ik heb er erg veel aan gehad. Inmiddels als 3 collega’s naar jullie kunnen verwijzen, zelfs ter preventie! Nogmaals dank 🙏”

SASKIA VAN EGMOND – LID CAMP BURNOUT

“Ik kreeg een burnout en ben in behandeling gegaan bij een GGZ-POH psycholoog. Zonder resultaat, ik kwam maar niet verder en bleef ronddobberen in mijn vicieuze cirkel. Anderhalve week terug attendeerde mijn vriendin mij op Camp Burnout. Gelijk heb ik mij aangemeld en voor mijn idee heb ik nu al grotere stappen gezet dan in de voorgaande vier maanden. Camp Burnout is een mooie handleiding naar mijn herstel en een Bert 2.0.”

BERT ROOK – LID CAMP BURNOUT

“Hele fijne informatie, het is fijn om erkenning te krijgen, eigenlijk alles is herkenbaar, fijne tips en opdrachten. Het helpt mij tot nu toe heel erg. Ik ben heel blij dat ik het programma heb aangeschaft. Ik heb de brief uit module 3 gister gemaakt en naar mensen om me heen gestuurd – hartverwarmende reacties.”

SANNE DE JONG – LID CAMP BURNOUT

“Ik vind het een heel waardevol programma. Het geeft mij veel inzicht en begrip over mijn proces. Mijn man luistert mee en dat helpt ook voor hem om mijn proces te begrijpen en te steunen. Het voelt alsof er iemand naast je zit, een arm om je heen slaat en zegt, ‘ik ga je verder helpen.”

MARTINEKE OTTE – LID CAMP BURNOUT

“Zelf had ik veel last van ziek worden en instorten. En ik had niet door dat dit kwam doordat ik nog steeds teveel deed. Door het Energiepunten-Systeem uit het programma werd me duidelijk dat ik steeds over mijn grenzen ging. Ik begreep ook dat mijn batterij heel erg leeg was. Camp Burnout heeft me na 3 maanden spartelen eindelijk wat rust gegeven. En dat is veel waard! “

MARJO – LID CAMP BURNOUT

“Ik gun iedereen deze hulp, de reguliere zorg is helaas niet voldoende. Ik denk dat als ik Camp Burnout eerder gevonden had, ik niet eens burn out was geraakt. Het is beter dan 1x per week psychologische hulp. Ook vond ik de praktische manier om de verbinding tussen lichaam en geest weer te herstellen heel goed; zonder te diep in de theorie te duiken zoals andere zelfhulpboeken.”

STEF HOUTUM – LID CAMP BURNOUT

“Ik wil even laten weten dat ik heel erg geholpen ben geweest met jullie programma. Bedankt! Het spaart heel wat uren uit in therapie & is zeer effectief. Na jaren en jaren slecht voelen snap ik eindelijk wat ik moet doen om te verbeteren en me beter te voelen.”

NATHALIE B – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben enorm dankbaar voor het programma! Het heeft mij zoveel geleerd en geholpen! Veel meer dan de psycholoog voor mij heeft gedaan. Ik voelde mij door dit programma gesteund en niet alleen. Dat was heel fijn, want ik heb mij een part wanhopig en ellendig gevoeld! Ook heel fijn dat het in eigen tijd en ritme kan gevolgd worden. En hoewel het online is, beantwoordt het praktisch al mijn vragen. Het programma is heel duidelijk (in Jip en Janneke taal, heel fijn) in wat er met je aan de hand is en de aanpak van je herstel. Een compleet en helder stappenplan. Het is met veel nuchterheid, empathie en steun geschreven. ❤️ Nogmaals super bedankt!”

JOLINDA VERMEULEN – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben al 2 jaar herstellende van een burn-out en geen enkele dokter of psycholoog heeft het ooit zo helder uitgelegd als dit. Het is nog nooit zo duidelijk geweest wat een burn-out inhield en wat de stappen waren om eruit te geraken. Ook de manier waarop het wordt verteld en het feit dat duidelijk gemaakt wordt dat een burn-out eigenlijk gelijkaardig verloopt bij iedereen en dat je dus niet ‘abnormaal’ bent, is echt een verademing. Het stelt je gerust. Ik ben ook heel erg fan van de modules en de audiobestanden – het is soms veel aangenamer om te luisteren dan alles te moeten lezen. Ik zou het zeker aanbevelen!”

EVELYN S – LID CAMP BURNOUT

Ik ben echt zó blij dat ik de Camp Burnout heb gevonden. Ik twijfelde even vanwege het prijskaartje, maar heb geen moment spijt gehad van de aankoop. Camp Burnout was precies waar ik zo naar zocht tijdens mijn herstel; alle vragen waar ik mee zat, werden beantwoord. Er zijn luisterfragmenten waarin je herkenning vindt, animaties die verduidelijking bieden en oefeningen waarmee je je herstel handvaten geeft. Ik heb echt niet anders dan lof voor de makers van Camp Burnout, en ben ze oprecht eeuwig dankbaar voor wat ze voor mijn herstel hebben betekend. Ik kan wel een hele recensie schrijven over hoe blij ik ben met jullie app. Echt heel erg bedankt dat jullie Camp Burnout hebben opgesteld!!

CELEST VAN L. – LID CAMP BURNOUT

Ik heb erg last van tinnitus (gehad) en was erg angstig dat ik een ernstige ziekte zou hebben. Dit heb ik een half jaar gedacht tot ik Camp Burnout ontdekte. Ik huilde tranen van ontroering en geluk, was zo opgelucht toen ik de evaluatie luisterde van module 4. Ik ben zo opgelucht. Ik ben dankbaar voor het programma en dank je wel dat je dit hebt gemaakt! Elke huisarts of GGZ-instelling zou het moeten aanraden want dit heb ik gemist, waardoor mijn herstel pas na 6 maanden kon starten. Elke keer als ik een rot-moment hebt, luister ik weer naar de rust gevende stem (van Chris Zegers, althans volgens mij heeft hij het ingesproken ☺️) en ik kan er weer tegen aan!

DEBORAH LITTOOIJ – LID CAMP BURNOUT

“Ik vind het veel makkelijker om met Camp Burnout te beginnen, dan meteen 1 op 1 psychologische hulp te zoeken, omdat dit veel laagdrempeliger is en niet aan vaste tijden gebonden. Ik vind het heel goed dat benadrukt wordt om bij het begin te beginnen en alles door te nemen. Ik hou echt van de metaforen en vind ook dat het me de woorden geeft om uit te leggen hoe ik me voel, aan mensen om me heen.”

TULA KAPTEIN – LID CAMP BURNOUT

“Allereerst complimenten voor jullie fantastische uitleg over burnout. Dit is echt aanvullend op de thematiek bij huisarts en psycholoog, want naar mijn mening is er gewoon niemand die goed en helder uitlegt wat een burn-out is en wat het fysiek doet met het lijf. Veel succes met de verdere ontwikkeling. 1 fan hebben jullie voor het leven!”

WOUTER TEN HAVE – LID CAMP BURNOUT

“Het is een super fijn programma! Dingen die je eigenlijk wel weet, worden op een dusdanige manier uitgelegd dat de puzzelstukjes op zijn plek vallen. Helderheid in je hoofd is dan echt super fijn! Een mooi programma! Ik wilde dat ik het eerder had gevonden!”

BRIGIT VAN DEN HONDEL – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout geeft me duidelijke handvatten voor mijn herstel. Ik vind het goed dat het stapsgewijs is opgebouwd, dat er een korte herhaling zit bij elke stap en de nadruk dat het op je eigen tempo kan. Er worden goede voorbeelden gegeven. En ik vind het fijn dat het taalgebruik empatisch is.”

NIENKE – LID CAMP BURNOUT

“Prima en duidelijke uitleg, super oefeningen, alles op eigen tempo, fijne stem om naar te luisteren. Ik ben grote fan! Het programma is heel goed opgebouwd en voor iedereen makkelijk te volgen en te implementeren.

Ik heb jullie programma al aan een aantal mensen aangeraden! Een hele kleine investering om enorm veel inzicht te verkrijgen in de problematiek. Info die ik voordien niet van mij  arts heb gekregen! Ik heb zelf nog een wegje te gaan maar voel me echt gesterkt door de hulp vh programma! Jullie hebben iets heel waardevols gemaakt!”

VEERLE PEETERMANS – LID CAMP BURNOUT

“Ik kwam in een burnout terecht en knapte maar niet op met rust en gesprekken met een psycholoog. Toen kwam ik jullie programma tegen. Het resoneerde direct.

Ik kwam in structuur en herkenbaarheid, exact wat ik nodig had. Nu 12 weken verder ben ik gestart met opbouwen van mijn werk. Dank voor jullie fantastische programma!

Ik heb er heel veel aan gehad en het twee collega’s kunnen adviseren die dezelfde ervaring hebben als ik. Veel lof en het programma klopt gewoon! Chapeau! Geweldig programma! Dank dank dank!!!”

SASKIA VAN EGMOND – LID CAMP BURNOUT

“Ik zat ontzettend vast in mijn herstelproces tot ik de modules van Camp Burnout ging volgen. Ik leerde mijn situatie beter begrijpen, accepteerde daardoor beter dat ik tijd nodig heb voor herstel en kreeg daardoor veel vertrouwen terug in mijzelf. Ook kan ik mijn burn-out nu beter uitleggen aan anderen wat ook bijdraagt in mijn zelfvertrouwen en herstel.

De afspraken met mijn andere therapeuten die ik van tevoren moest plannen gaven veel druk en waren eigenlijk al te veel, het is fijn dat je bij dit programma zelf je momenten kan kiezen.”

JIMMY – LID CAMP BURNOUT

“Ja, ik raad dit iedereen aan! Het is helder, overzichtelijk en herkenbaar voor velen. Goeie graphics, fijne stem, en haalbare doelen. Het geeft echt rust en handvatten.” 

LOES VAN ROEKEL – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben heel blij met de aankoop. Camp Burnout is duidelijk, overzichtelijk en in een fijne, begrijpelijke taal geschreven. Het zit ook heel logisch in elkaar en geeft echt structuur.” 

CHARLOTTE C – LID CAMP BURNOUT

“Ik wil aangeven dat jullie programma mij ontzettend heeft geholpen. Het heeft mij houvast geboden waar ik – zittend in het dal – zo enorm behoefte aan had. Met name de module rondom acceptatie is voor mij heel betekenisvol gebleken.” 

SASKIA CREEMERS – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout biedt heel veel kennis over wat er zich in je afspeelt en heeft gespeeld. Dit miste ik bij andere programma’s.
De informatie wordt goed afwisselend gebracht in gesproken bericht, animatie en tekst. Eerder in mijn burnout kon ik de focus niet opbrengen om te lezen en heel veel informatie wordt op schrift verstrekt. Dus de manier waarop jullie dit doen juich ik echt toe. Ik zou willen dat ik het eerder had ontdekt. Maar ben vooral heel blij dát ik het heb ontdekt.” 

NICOLE MULLER – LID CAMP BURNOUT

“Het is een heel mooi programma wat je echt een hand geeft om vast te houden. Het is gevarieerd en ontzettend overzichtelijk. Dit is erg fijn wanneer je onrustig bent of je onrustig voelt. Je hoeft niet te lezen, maar kunt gewoon luisteren. Ook de meditatieoefeningen zijn voor mij heel zinvol.” 

DAISY VOSSEN – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben nu al sinds 10 maanden in een burnout en ik vraag me af waarom niemand me dit programma eerder heeft aangeraden. Eindelijk snap ik wat in mijn lichaam gebeurt en waarom het nog steeds niet echter beter gaat. Dit helpt me meer dan veel gesprekken met psychologen en artsen. Dankjewel!” 

STEPHANIE – LID CAMP BURNOUT

“Korte modules, goede verdeling tussen audio, teksten en animaties. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat dit programma op het juiste moment op mijn pad gekomen is en merk dat het mij houvast en vertrouwen naar de toekomst geeft.”

NICOLE ROUW – LID CAMP BURNOUT

“Ik vind het heel goed dat het helder is, overzichtelijk en herkenbaar voor velen. Goede graphics, fijne stem, haalbare doelen, ‘t geeft rust en handvaten. Ja ik raad dit iedereen aan!”

LOES – LID CAMP BURNOUT

“Voor mij heel duidelijk opgemaakt en aangename stem op de video’s en geluidsfragmenten, ook goed dat tekst kan raadplegen (lezen). Ik ben tevreden, nu verder werken 💪🏻 naar 2de versie van mijzelf! Blij dit ontdekt te hebben!”

AN – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben super blij met camp burnout. Echt, ik raad het iedereen aan. Het legt heel duidelijk uit wat een burn-out is, hoe het zover met mij gekomen is, en wat me te doen staat om er weer uit te komen. De opdrachten zijn top, ik leer veel over mezelf.”

KIM VISSER – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout geeft me handvaten! Ze waren er al wel, maar je hebt soms iemand nodig om je te laten zien wat je moet doen.”

PETER BIJVOET – LID CAMP BURNOUT

“Ik vind het programma echt heel goed. De stem is rustgevend, en geeft mij rust en vertrouwen. Heel erg overzichtelijk en afwisselend. Het is heel makkelijk te volgen en ook de opdrachten zijn heel goed te doen! Ik ben echt heel blij dat ik Camp Burnout gevonden heb in de zee van informatie op het internet! Ik kan het eenieder aanbevelen!”

MARGA LANKHORST – LID CAMP BURNOUT

“De wachttijden voor hulp zijn absurd en hier kun je direct mee starten. Eigen tijd, eigen plaats en dus een ideaal toe te passen programma! Dank!”

TAMAR – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout geeft je inzicht, een fijn en helder houvast met heldere opdrachten. Een online programma wat je zo vaak als je wilt kan raadplegen en mooie metaforen hanteert. Ben totaal geen fan van mijn burnout, maar zeker wel van dit online camp en de prettige warme begeleidende stem, die je op weg helpt.”

CHANTAL B – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout is een ondersteunend programma wat mij duidelijk uitlegt wat er gebeurt in lichaam en geest en wat ik kan oefenen om me beter te voelen. De modules leren me stap voor stap, beter voor mezelf te gaan zorgen.”

NINA – LID CAMP BURNOUT

“Vorig jaar per ongeluk op Camp Burnout gestuit toen ik behoorlijk overspannen was. Het heeft me geweldig geholpen en ik raad het iedereen aan die burnout verschijnselen vertoont (shocking hoeveelheid vaak ook heel jonge mensen, overigens). Ik ben jullie heel dankbaar.”

JULIA VAN DER VALK – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout heeft mij een touw toegeworpen om uit het ravijn te klimmen. Door middel van duidelijke filmpjes, oefeningen en voorbeelden snap ik écht wat er met me aan de hand is. Door Camp Burnout weet ik dat ik het aankan en dat ik straks weer bovenaan de berg kom te staan.”

WILLEMIJN VAN ELDEREN – LID CAMP BURNOUT

“Ik heb zo diep in de put gezeten tijdens het begin van mijn burnout. Ik wilde alles wel aangrijpen om gehoord en begrepen te worden. Via Camp Burnout voelde ik me in ieder geval niet langer alleen in de strijd en de troostende en begripvolle stem van de oefeningen en uitleg heeft me doen beseffen dat, alles waar ik doorheen ging, erbij hoorde en dat het goed kwam.”

SANNE KOOIJ – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben begonnen met Camp Burnout uit pure wanhoop omdat ik al 2 maanden wachtte op een afspraak met de psycholoog. Camp Burnout gaf me de eerste houvast en het vertrouwen dat dit wel degelijk ooit zou gaan komen.
Toen ik uiteindelijk (eindelijk!) bij de psycholoog terecht kon was zij al zo enthousiast over wat ik over mezelf en burnout geleerd had dat ze me aanraadde vooral dit programma te blijven volgen omdat haar eigen modules hier niets aan toe zouden voegen. De vormgeving oogt fijn, ik hou hiervan en ik werd zo zen van de meditatieoefeningen dat ik er nog weleens bij in slaap viel. Nu, een half jaar verder kan ik zeggen dat ik voor een heel eind hersteld ben, mede met dank aan Camp Burnout, omdat zij mij het eerste vertrouwen teruggaven: dit gaat ooit over. This too shall pass. Bedankt!!”

MIRJAN VAN VLIJMEN – LID CAMP BURNOUT

“Wat ik super goed vind: Ik heb eigenlijk al maanden een burnout en loop ook bij een psycholoog, maar nu heb ik pas het idee dat ik echt begrijp wat er aan de hand is en wat er nodig is voor mij. En dat ik het ook kan accepteren dat het zo is. (Eindelijk heb ik het ook aan mensen verteld). Ik vind de stem heel fijn en rustgevend en de opdrachten goed. Echt top dat het echt een stappenplan is dat geeft ook echt hoop dat het ook weer goed gaat komen.”

SILVIA – LID CAMP BURNOUT

“Ik heb heel veel aan jullie programma gehad. Camp burnout bied hele duidelijk uitleg en informatie over je situatie als je in een burnout zit. Ik heb heel veel gehad aan de herkenning en de uitleg waarom ik me voelde hoe ik me voelde. Het was of de begripvolle psycholoog met goede adviezen gewoon naast me zat op de bank.”

ANKE – LID CAMP BURNOUT

“Dag 1 van jullie methode en 7 maanden thuis en ik voel me nu al beter. “ 

ANNE – LID CAMP BURNOUT

“Pas twee modules doorgelopen, maar nu al erg gegrepen door jullie benadering! Het is zo spot on. Dus heel veel dank voor het maken 🙏. Mocht er een boek komen bestel ik er vast vijf om cadeau te doen.” 

DION – LID CAMP BURNOUT

“Het programma is heel duidelijk, overzichtelijk en in fijne begrijpelijke taal geschreven. Het zit ook heel logisch in elkaar en geeft echt structuur. Heel blij met de aankoop.”

CHARLOTTE C – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout is dé manier om sneller te herstellen zonder de extra druk op je schouders. De korte oefeningen van ongeveer 5 min zorgen er voor dat het programma heel gemakkelijk te volgen is, zonder dat je het gevoel hebt dat je nog meer op je lijstje hebt staan. Ik weet zeker dat ik allang hersteld was als ik dit programma aan het begin van mijn burn-out had ontdekt. Echt een aanrader dus!”

RUBY VAN DORT – LID CAMP BURNOUT

Het is echt goed opgebouwd en onderbouwd. Wat een vat aan kennis en gerichte taken. Ik ben nu pas aan het einde van module 2 (aangekocht in september), maar doe het dan ook echt zoals jullie het aanraden. Ik kocht Camp-Burnout in eerste instantie omdat ik de burn-out voelde aankomen. Zolang ik er niet helemaal in zat, kon ik mezelf niet voldoende overtuigen om het programma  te gebruiken. Nu ik sinds begin mei ‘de officiële stempel’ heb, voelde ik me verplicht om het een kans te geven. Nu pas beginnen bepaalde stukjes duidelijker te worden. Het is dus zeker en vast een waardevolle ondersteuning. Dit is blijkbaar echt voor een stuk de hulp die ik nodig heb. Ik wil dan ook jullie aanraden om, op welke manier dan ook, echt duidelijk te maken aan heel veel mensen dat het écht zinvol kan zijn wanneer je je ervoor open stelt.

TATJANA CASTELEYN – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben zo blij met jullie programma. Ik heb 7 jaar terug een burnout gehad en dat duurde heel lang voordat ik beter werd. Nu heb ik jullie programma gebruikt en het gaat steeds beter en sneller ook. Het programma geeft goede handvatten en houvast.”

BRENDA KRAMER – LID CAMP BURNOUT

“Zo fijn om een programma te hebben gevonden dat gewoon in “normale” taal kan uitleggen wat er speelt, aan de hand is en wat je moet doen. Geen zware kost of moeilijke woorden waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Simpel, duidelijk en daardoor heel effectief voor mij! Bedankt voor jullie mooie programma, ik ben er erg mee vooruit geholpen!”

SANDY VAN WALRAVEN – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben door camp burnout in therapie, therapie met mezelf, en dat is hoognodig omdat ik mezelf over zoveel grenzen heb heen geduwd dat m’n hoofd en m’n lijf het vertrouwen in elkaar zijn kwijtgeraakt. Camp burnout is m’n therapeut en bemiddeld, met fijne concrete stappen en handvatten die zeker nuttig zijn, naast de hulp die ik krijg van m’n werk.”

IRMA JONKER – LID CAMP BURNOUT

“Wat vind ik heel goed vind aan het programma is dat het stapsgewijs is. Ook de wisseling tussen luisteren en opdrachten vind ik heel goed. Het programma heeft een nadruk op dat het op eigen tempo kan, heel fijn. Het zit vol goede voorbeelden en empatisch taalgebruik en geeft duidelijke handvatten voor herstel.”

NIENKE – LID CAMP BURNOUT

“Wat ik heel goed vind aan het programma is de duidelijke beeld en geluidsfragmenten. De vertelstem is prettig om naar te luisteren en de tekst is rustig en helder. De onderwerpen en voorbeelden zijn heel herkenbaar en dat voelt fijn; je bent niet alleen en wat je voelt, is normaal. Dat ik zelf kan bepalen hoeveel opdrachten ik beluister/uitvoer per keer is ook prettig. Ik ben zeer tevreden over het programma en merk dat ik er veel rust en wijsheid uit haal tijdens mijn herstel. Bedankt voor zover voor het fijne programma!”

MARIANKA – LID CAMP BURNOUT

“Een belangrijk onderdeel van dit programma is om te reflecteren hoe je in deze situatie terecht bent gekomen, zodat je dit de volgende keer kan herkennen en er niet nog een keer in beland.  Dat is uniek en zeer belangrijk om goed te kunnen herstellen.”

IRIS EFFENDI – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout stelt mij vanaf het begin gerust dat mijn situatie niet raar is en zeker niet uitzichtloos. Je wordt laagdrempelig meegenomen door het proces en merkt dat je bij iedere stap meer grip krijgt op je situatie.”

WILLEM BRANDENBURG – LID CAMP BURNOUT

“De modules zijn in hapklare stukken onderverdeeld die goed behandelbaar zijn. Duidelijke stappen die je moet nemen naar een beter mentaal welzijn.”

GITTE VAN ROY – LID CAMP BURNOUT

“Ik was al even in mijn eentje aan het ‘pielen’ in mijn burnout. Het voelde uitzichtloos, geen idee wat ik kon doen om te herstellen. En toen was daar Camp Burnout. Ik keek er wat cynisch tegenaan, vooral omdat een online programma is. Maar ik ben zo blij dat ik gestart ben! Ik begon te begrijpen wat er gebeurde tijdens mijn burnout en kreeg weer vertrouwen in dat dit niet voor eeuwig duurt, maar dat herstel mogelijk is. Camp Burnout is een echte aanrader. Op een hele fijne manier wordt je door alle stappen heen geholpen. Ik ben er nog niet, maar dankzij Camp Burnout beklim ik de berg weer. Dankjewel!” 

KLAZINA JONGELING – LID CAMP BURNOUT

“Camp Burnout laat mij signalen herkennen waarvan ik eerder de relatie tot werkdruk niet heb gelegd, en daar ook niet naar gehandeld heb. Camp Burnout helpt me om het denkproces even stil te leggen en niet door te blijven gaan, niet altijd aan hoeven staan. Camp Burnout helpt me structuur te brengen in een situatie waar de structuur weg was of ongezond was geworden.”

PETER SCHULTINK – LID CAMP BURNOUT

“Toen ik me net had aangemeld, was ik nog een klein beetje sceptisch. Ik kende jullie helemaal niet en via een Instagram-advertentie zag ik het voorbij komen. Maar ik ben super blij dat ik me heb ingeschreven. Ik heb er echt veel aan. Dus mijn complimenten en dank! Ik vind het een zeer nuttig en praktisch programma. Er zit een hele duidelijke opbouw en structuur in. Verder is het makkelijk dat je het op je telefoon kunt volgen en de stem is prettig om naar te luisteren. Wat ik vooral goed aan het programma vind is dat het heel praktisch is gemaakt, met duidelijke voorbeelden. Als je overspannen bent of een burn-out hebt dan kan dat lastig zijn, omdat je aan de buitenkant niets ziet. Maar door bijvoorbeeld een vergelijk te maken met een gebroken been, is het makkelijker te begrijpen wat er met je aan de hand is.

MARJAN SLIGMAN – LID CAMP BURNOUT

“Allereerst heb ik de positieve benadering geweldig gevonden. Iedere keer hoorde ik weer dat het overging en dat ik niet de enige ben die een burnout heeft. Ik had die bevestiging echt nodig, iedere keer weer! Daarnaast was het superfijn dat ik gewoon kon luisteren naar alle info. Lezen ging niet echt dus dit was super! Het zijn ook korte modules, geen oeverloze tekst …helemaal fijn voor iemand met nul concentratie. Het programma is mooi opgebouwd en heel fijn dat er duidelijke tips werden gegeven hoe je ermee om moet gaan. Dat hoorde ik niet van de dokter en de bedrijfsarts en de psycholoog. De beschreven symptomen gaven mij ook troost want ik had ze bijna allemaal, maar dat hoorde er dus kennelijk bij. Ik las het keer op keer ter bevestiging. Top!!”

ELSE JANSEN – LID CAMP BURNOUT

“Heel goed vond ik het feit dat je voor jezelf het gewenste ritme kan bepalen hoe snel je vooruit wil met het programma. Ook het simpele feit dat het online is, was voor mezelf een voordeel gezien je de oefeningen thuis op een gewenst tijdstip kan uitvoeren. Er waren heel wat perfect herkenbare signalen in de cursus verwerkt die me deden nadenken over mijn eigen situatie. Het programma heeft me zeker mee geholpen om tot een goed herstel van mijn burn-out te komen, bedankt hiervoor.”

JERRY JANSSENS – LID CAMP BURNOUT

“Het is een perfect programma waar je dagelijks mee aan de slag kan, zonder maanden wachtlijst op een psycholoog kun je nu direct starten aan jezelf te werken. Het vergt wat meer eigen motivatie, maar de juiste hulpmiddelen zitten erin. De video’s en voice clips zijn erg duidelijk en motiverend. Dit programma heeft mij tot nu toe in 1 maand meer geholpen dan 2 jaar aan psychologen.”

OSCAR – LID CAMP BURNOUT

“Bedankt voor dit programma! Na ruim een jaar een burn-out hoef ik het eindelijk niet helemaal alleen te doen. Alles is heeeel herkenbaar en precies wat men nodig heeft bij herstel. Wat een begrip! Dus heel veel dank!” 

SIMONE TREUR – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben zo blij dat ik Camp Burnout heb ontdekt. Ik ben al bijna een jaar aan het ‘herstellen’. Dit voelde eerder als een jaar overleven en in gevecht zijn met mezelf. Pas sinds ik Camp Burnout heb ontdekt, ben ik gaan begrijpen wat er eigenlijk met me aan de hand is en hoe ik er weer uit kan komen. Pas nu ben ik het gaan accepteren en lukt het me eindelijk om weer een uitweg te zien. Het lukt me nu ook om het beter aan andere uit te leggen. Na twee weken Camp Burnout heb ik meer geleerd dan na maanden in een traject met een arbo arts en een werkvermogensspecialist. Ik vind Camp Burnout een verademing. De filmpjes en fragmenten zijn helder en doeltreffend en het voelt alsof eindelijk iemand mijn situatie begrijpt. Eindelijk een plan om een betere versie van mezelf te worden. Er is weer licht aan het einde van de tunnel.” 

LEONIE SANDSTRA – LID CAMP BURNOUT

“Simpel maar doeltreffend, zeer handige handvaten om direct mee aan de slag te gaan. De audio heeft een fijne stem.”

GIO DE WIT – LID CAMP BURNOUT

“Ik vind het heel goed dat je niet hoeft te lezen. De ingesproken tekst is top en er zijn hele goede oefeningen waarmee ik verder aan de slag kan bij mijn psycholoog.”

CINDY VAN IMPE – LID CAMP BURNOUT

“Door Camp Burnout begreep ik na weken op mijn eentje ploeteren wat er met me aan het gebeuren was. En omdat het in jip-en-janneketaal uitgelegd wordt, kon ik ook mijn zoon van 13 die zich zorgen over me maakte, uitleggen waar ik door moest en dat het goed komt. Dit gaf ons rust en vertrouwen. Iets wat we als gezin op dat moment helemaal kwijt waren. De stem is zo zacht en liefdevol en wekt vertrouwen dat ik samen met miljoenen mensen hierdoor zal geraken. 😀 “

KAREN – LID CAMP BURNOUT

“Dankzij Camp Burnout heb ik op een heel laagdrempelige manier terug tijd gevonden voor mezelf. In het rattenleven van vandaag de dag is het quasi onmogelijk om jezelf op één lijn te zitten. Nochtans heb je maar één ik, maar één lijf, maar één zelf. Zelfzorg is key en Camp Burnout gaf me de handvaten terug om aan die zelfzorg te doen en op tijd de gaspedaal in te trappen. Ik zit nog volop in het traject, maar merk aan kleine veranderingen dat ik het topje van de berg aan het bereiken ben.”

JESSICA DE DONCKER – LID CAMP BURNOUT

“Geweldig wat een programma!! En holy moly… die kerel kent mij…. Het is pakkend!”

MEVR. A.M. DEKKERS – LID CAMP BURNOUT

“Ik ben superblij met jullie programma! Het is verhelderend, duidelijk, afwisselend en even weer de puntjes op de i zetten.
Superfijn!”

BRIGIT – LID CAMP BURNOUT

LATEN WE BEGINNEN
LATEN WE BEGINNEN

Klaar om burnout of
overspanning achter je te laten?

Klaar om burnout of overspanning achter je te laten?

Camp Burnout
Herstelprogramma

  • Camp Burnout Herstelprogramma  (Nederlands)
  • 365 dagen toegang

  • Meditatiepakket

Nu tijdelijk eenmalig:

149,-

€89,-

(inclusief BTW, eenmalig bedrag, zal nooit automatisch verlengd worden!)

Camp Burnout Herstelprogramma

+ Meditatiepakket  (Engels gesproken)

  • Camp Burnout Herstelprogramma (Nederlands)
  • 365 dagen toegang

  • Meditatiepakket
    (Engels gesproken)

Nu tijdelijk eenmalig:

174,-

€109,-

(inclusief BTW, eenmalig bedrag, zal nooit automatisch verlengd worden!)